خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت ۱۸ هزار تن زیتون از باغات قزوین/ خشکسالی تولید دومین قطب زیتون کشور را کاهش داد

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 24 شهریور 1400 - 10:53
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برداشت زیتون از سطح باغات استان قزوین آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۸ هزار تن زیتون از این باغات برداشت ‌شود.
باغات،استان،زيتون،قزوين

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، محمد پیله ‌فروش مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برداشت زیتون از سطح باغات استان قزوین آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۸ هزار تن زیتون از این باغات برداشت ‌شود.
وی افزود: سطح باغات زیتون استان بیش از ۹ هزار و ۸۵۰ هکتار است که از این سطح، بالغ بر ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات بارور و مابقی باغات تازه تاسیس و غیر بارور است.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۲۳ هزار تن زیتون از باغات استان برداشت شد، اظهار کرد: در سال جاری با توجه به خسارت عوامل قهری و خشکسالی ناشی از کاهش بارندگی‌ها، پیش‌بینی می‌شود تولید محصول نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: معمولاً حدود ۶۰ درصد محصول باغات زیتون استان به صورت کنسروی و ۴۰ درصد آن به شکل روغنی برداشت می‌شود.
گفتنی است؛ استان قزوین رتبه دوم کشور را از نظر میزان تولید و سطح باغات زیتون به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/