خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرعبداللهیان: بدهی دیرینه انگلیس به ایران باید پرداخت شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 24 شهریور 1400 - 07:41
وزیر امور خارجه در توئیتی درباره رایزنی تلفنی اش با همتای انگلیسی نوشت: بی‌عملی اتحادیه اروپا در برجام را به شدت مورد انتقاد قرار دادم و تصریح کردم که بدهی دیرینه انگلیس به ایران باید پرداخت شود.
انگليس،خارجه،وزير،ايران،راب

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره رایزنی تلفنی روز دوشنبه اش با «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس در توئیتی نوشت: «در تماس تبریک وزیر خارجه انگلیس برای گفتگوی مبتنی بر احترام متقابل ابراز آمادگی کردم؛ بی‌عملی اتحادیه اروپا در برجام را به شدت مورد انتقاد قرار دادم؛ فاجعه ساخته آمریکا در افغانستان را محکوم و بر لزوم تشکیل دولت فراگیر تأکید کردم؛ و تصریح کردم که بدهی دیرینه انگلیس به ایران باید پرداخت شود.»
انتهای پیام/