خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چشم‌پوشی داور از خطاهای استقلالی‌ها/ تشویق بی‌وقفه سرخپوشان

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 23 شهریور 1400 - 22:40
هواداران پرسپولیس در نیمه دوم بازی این تیم مقابل استقلال تاجیکستان بی‌وقفه سرخپوشان را تشویق کردند.
پرسپوليس،بازي،داور،تاجيكستان،ورزشگاه،دوشنبه،شهر،تاجيكي

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال تاجیکستان از ساعت 19:30 در ورزشگاه پامیر شهر دوشنبه برگزار شد که حاشیه‌های نیمه دوم این دیدار به شرح زیر است:
* داور بازی، بارها از خطاهای مسلم روی پرسپولیسی‌ها چشم‌پوشی کرد و این موضوع باعث عصبانیت کادر فنی و مدیر تیم پرسپولیس شد.
* در صحنه‌ای که فرشاد فرجی از داور کارت زرد دریافت کرد، جو عجیبی بر ورزشگاه حاکم شد.
* اینترنت استادیوم مرکزی شهر دوشنبه کیفیت نامطلوبی داشت.
* هواداران پرسپولیس که در لحظه شروع بازی، به بیش از 200 نفر افزایش یافتند، بدون هیچ وقفه‌ای به تشویق تیم خود پرداختند.
* در دقیقه 37 بازی، داور از خطای مسلم بازیکن تاجیکی روی وحید امیری گذشت و با اعتراض شدید یحیی گل‌محمدی و افشین پیروانی مواجه شد.
در پی این اتفاق، داور چهارم به سمت نیمکت پرسپولیس آمد و با پیروانی صحبت کرد.
* در صحنه دیگری از بازی، یکی از مدافعان تاجیکی اقدام به تکل شدید روی مچ پای امید عالیشاه کرد و باز هم داور در این صحنه، خطا نگرفت و اجازه داد بازی ادامه پیدا کند.
* با اعلام رسمی از سوی فدراسیون فوتبال تاجیکستان و تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا تعداد 17 هزار و 200 تماشاگر در ورزشگاه مرکزی شهر دوشنبه مشغول تماشای بازی استقلال تاجیکستان و پرسپولیس ایران بودند.
انتهای پیام/