خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه تسهیلات برای توسعه کشت های گلخانه ای ضروری است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 شهریور 1400 - 19:58
بندرعباس - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: اعطای تسهیلات برای توسعه کشت های گلخانه ای با توجه به نقش آن ها در کاهش مصرف سموم در تولید محصولات غذایی ضروری است.
سموم،كشاورزي،كاهش،كشاورزان،هرمزگان،سلامت،محصولات،مزارع،كشت،استان

به گزارش خبرنگار مهر، علی رئوفی عصر سه شنبه در جلسه کارگروه سلامت و خانواده استان با تاکید به نظارت بر استفاده از سموم در قطب های کشاورزی استان، عنوان کرد: با توجه به آثار مخربی که استفاده گسترده سموم در مزارع کشاورزی بر سلامت کشاورزان و مردم دارد ضروری است جهاد کشاورزی با همکاری سایر دستگاه های اجرایی ذیربط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد بر این مهم نظارت کنند.
وی افزود: رشد سرسامارو هزینه های کشاورزی و نبود بازار فروش مناسب، کشاورزان را ناچار به خرید سموم ارزان قیمت کرده و کشاورزی سنتی نیز بر افزایش استفاده از سموم در مزارع افزوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره به نقش کشت های گلخانه ای در کاهش استفاده از انواع سموم کشاورزی، تصریح کرد: مطالعات علمی نقش کشت های گلخانه ای را در کاهش چشمگیر استفاده از سموم کشاورزی و تولید محصولات سالم و ارگانیک تایید کرده است.
رئوفی در همین خصوص، خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مهم کشت های گلخانه ای در کاهش مصرف سموم کشاورزی توسعه این نوع کشت در هرمزگان برای کاهش استفاده از سموم، کاهش هزینه های کشاورزان، حفظ سلامت مردم و تولید محصولات سالم و ارگانیک با اعطا تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان استان ضروری است.
وی گفت: از تجربیات و ایده های علمی سایر استان ها در کاهش مصرف سموم در مزارع کشاورزی در هرمزگان بهره گرفته شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: اولویت مهم و اساسی مسئولان نظام حفظ و ارتقاء سلامت جامعه است و این مهم علاوه بر کرونا شامل سایر بخش های که با سلامت مردم به صورت مستقیم در ارتباط است نظیر محصولات کشاورزی نیز می شود.
رئوفی، اظهار داشت: از ظرفیت رسانه های جمعی، کارشناسان ترویج جهاد کشاورزی، فضای مجازی و خانه های بهداشت برای ارائه آموزش های لازم به کشاورزان برای کاهش مصرف سموم در مزارع بهره گرفته شود.
وی در همین خصوص، افزود: با توجه به جایگاه مهمی که هرمزگان در تولید محصولات صیفی خارج از فصل کشور و تولید محصولات باغی دارد توجه به امر آموزش و آگاهی بخشی کشاورزان برای کاهش استفاده از سموم ضروری است.