سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت تغییر الگوی کشت و ترویج آبیاری نوین در پیشوا

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 شهریور 1400 - 16:41
پیشوا- فرماندار پیشوا با اشاره به اینکه این منطقه یکی از مناطق پیشگام در توسعه کشت گلخانه‌ای است گفت: تغییر الگوی کشت و ترویج آبیاری نوین در پیشوا ضرورت دارد.
كشاورزي،پيشوا،حوزه،آب،عباسي،كشاورزان،كشت،جلسات،موضوع،شوراي،ف ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عباسی بعد از ظهر سه شنبه در نشست شورای کشاورزی و آب و خاک پیشوا که با حضور حسین کردستانی معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرمانداری، علیرضا رشیدیان بخشدار مرکزی، محمود ابراهیمی بخشدار جلیل‌آباد و سایر اعضا برگزار شد اظهار داشت: به دلیل وسعت و سابقه کشاورزی در پیشوا و نقش این حوزه در تولید و اشتغال، جلسات شورای کشاورزی از جلسات مهم شهرستان محسوب شده که مستمرا باید برگزار شود و اعضا اهتمام ویژه‌ای برای حضور در جلسات و پیگیری مصوبات داشته باشند.
عباسی افزود: نمی‌توان به حوزه کشاورزی توجه کرد ولی نسبت به الزامات آن بی‌اهمیت بود؛ یکی از الزامات امروز کشاورزی، استفاده از تکنولوژی و ابزارهای نوین برای کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری است.
فرماندار پیشوا گفت: آب، یک موضوع حیاتی در حوزه کشاورزی است و به دلیل خطاهایی که طی سال‌های متمادی در این باره صورت گرفته، عمق چاه‌ها برای برداشت از آب‌های زیرزمینی افزایش یافته و مخاطراتی همچنین فرونشست را ایجاد کرده است.
وی عنوان داشت: بحران فرونشست، یک موضوع فرا منطقه‌ای است که فقط در حوزه اختیارات شهرستان نیست بلکه قابلیت ورود مدیران ملی و حتی مجلس شورای اسلامی را دارد.
عباسی با اشاره به اینکه پیشوا، یکی از مناطق پیشگام در توسعه کشت گلخانه‌ای است افزود: لازم است همگام با این مهم، به سمت تغییر الگوی کشت و ترویج آبیاری نوین نیز حرکت کنیم تا کشاورزی منطقه با حفظ داشته‌ها و کمترین هزینه و خسران، توسعه یافته و بیشترین عایدات و بهره‌وری اقتصادی نصیب کشاورزان شود.
فرماندار پیشوا اظهار داشت: حرکت کشاورزی از سنتی به سمت مدرن، نیازمند فرهنگ‌سازی و آموزش کشاورزان و استفاده از نظرات کارشناسان حوزه‌های آب، کشاورزی و حتی حوزه اقتصادی است و هر چقدر که تغییر الگوی کشت با تعلل بیشتری انجام شود، ضرر و زیان بیشتری نیز متوجه کشاورزان منطقه خواهد بود و انتظار می‌رود برای پیشبرد این موضوع مهم و حیاتی، از توانمندی‌های موجود در سطوح مختلف استفاده شده و طرح و برنامه ارائه شود تا قوانینی جامع و محکم و در صورت نیاز با پشتوانه ملی اتخاذ گردد.