خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشتمین یادواره شهدای ابهر و شناط برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 فروردین 1398 - 16:55
زنجان-مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان بااشاره برگزاری هشتمین یادواره شهدای ابهروشناط گفت: هدف از برگزاری یادواره‌های شهدا را شناخت بیشتر ابعاد شخصیتی شهدا و الگوسازی و انتقال مفاهیم ایثار است.
شهدا،ايثار،استاني،زنجان،صدا،مقدس،رسانه،مركز،جامعه،اسلامي،اير ...

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از صدا و سیمای مرکز زنجان، محسن لطیفی پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک با اعضای هشتمین یادواره ۴۰۰ شهید ابهر و شناط هدف از برگزاری یادواره‌های شهدا را شناخت بیشتر ابعاد شخصیتی شهدای گلگون کفن و الگوسازی و انتقال مفاهیم و ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آتی برشمرد و اظهار کرد: شهیدان آن انسان‌های برگزیده‌ای بودند که با خدا عهد بسته و مقامی جز شهادت را نپذیرفتند و ثابت کردند که دین و ارزش‌های دینی برای آنها با ارزش‌تر از همه چیز است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان با بیان اینکه عزت و سربلندی امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون مجاهدت شهدا است، تصریح کرد: تا زمانی که رایحه و شمیم شهدا در جامعه ساری و جاری است کشورمان پاینده و بالنده در مسیر پیشرفت، عزت و استقلال طی طریق خواهد کرد.
لطیفی پرداختن به ایثار عظیم شهدا در دوران دفاع مقدس را از سرفصل‌های اصلی برنامه‌سازی رسانه استانی برشمرد و افزود: هر اندازه که به شهیدان و اخلاص بی‌بدیلشان پرداخته شود، همان اندازه روحیه ایثار و ایمان در جامعه نهادینه خواهد شد و در همین راستا صدا وسیمای مرکز زنجان آماده پوشش کامل رسانه‌ای این یادواره است.
امام جمعه شهر ابهر هم در این جلسه ضمن تقدیر از توجه کامل رسانه استانی به مفاهیم اعتقادی و فلسفه ایثار، راه شهدا در حفظ و حراست از ایران اسلامی را راه انبیا و صالحین دانست و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از قیام عاشورای حسینی است و شهدا هم در مسیر حرکت اباعبدالله الحسین (ع) خون پاکشان را نثار نهال نوپای انقلاب کردند.
حجت‌الاسلام جعفر رحیمی ترویج فرهنگ شهادت را ضامن سلامت جامعه در هجمه تبلیغاتی دشمنان دانست و از تلاش رسانه استانی در مواجهه با شبیخون فرهنگی دشمن تجلیل کرد.