خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاخ سفید: بایدن در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 23 شهریور 1400 - 03:41
کاخ سفید در بیانیه‌ای از سخنرانی بایدن در هفتادوششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.
عمومي،مجمع،ملل،سازمان،بايدن،سران

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای از سخنرانی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.
براساس این بیانیه، بایدن از جمله معدود سران کشور‌های جهان خواهد بود که هفته آینده با حضور در سازمان ملل، در مجمع عمومی سخنرانی می‌کند.
بایدن برای سخنرانی در هفتادوششمین اجلاس سران مجمع عمومی سازمان ملل که بصورت حضوری صورت می‌گیرد روز سه‌شنبه ۲۱ سپتامبر (۳۰ شهریور) عازم نیویورک می‌شود.
از سوی دیگر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین نیز پیش از این اعلام کرده بود که ولادیمیر پوتین، همتای روسی بایدن قصد ندارد در اجلاس سران مجمع عمومی سازمان ملل حضور یابد.
نزدیک به دو سالی می‌شود که با توجه به شیوع ویروس کرونا در جهان، بسیری از سران کشور‌های عضو سازمان ملل از طریق ویدئوکنفرانس در مجمع عمومی حاضر و به ایراد سخنرانی می‌پردازند.
هفتادوششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۲۱ از روز سه شنبه چهاردهم سپتامبر آغاز می‌شود و قرار است مباحثات عمومی آن از تاریخ ۲۱ سپتامبر تا ۲۷ سپتامبر به طول می‌انجامد.
انتهای پیام/