سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش یمن پهپاد جاسوسی عربستان را سرنگون کرد

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 22 شهریور 1400 - 23:53
سخنگوی نیروهای مسلح یمن دوشنبه شب از سرنگونی یک پهپاد جاسوسی عربستان سعودی در شمال این کشور خبر داد.
كشور،يمن،عربي،مردمي،عربستان،ارتش،پدافند

به گزارش مشرق به نقل از المسیره، یحیی سریع گفت: پدافند هوایی ارتش و کمیته های مردمی یک فروند پهپاد جاسوسی عربستان سعودی را در منطقه کتاف استان صعده رهگیری و سرنگون کرد.
وی افزود: این پهپاد جاسوسی از نوع « WING LOONG ۲» ساخت چین است که در حال انجام مأموریت های خصمانه در صعده هدف قرار گرفت و سرنگون شد.
اقدام پدافند هوایی ارتش و کمیته های مردمی یمن در حالی صورت می‌گیرد که مقام‌های یمنی بارها به متجاوزان هشدار داده‌اند که ارتش و کمیته‌های مردمی در اقدام تلافی جویانه و در پاسخ به حملات ائتلاف عربی به این کشور، به هدف قرار دادن مراکز، تأسیسات و فرودگاه‌های نظامی عربستان ادامه می‌دهند.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، جنگ تمام عیاری را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد که بهانه آن بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت بوده است.
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله سازمان جهانی بهداشت و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.