خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس مقابل استقلال مشکی می‌پوشد/ تیم تاجیکستان با یک محروم

فارس | ورزشی | دوشنبه، 22 شهریور 1400 - 18:30
نشست هماهنگی مدیران برای بازی پرسپولیس ایران و استقلال تاجیکستان، امروز به صورت آنلاین برگزار شد.
پرسپوليس،بازيكنان،لباس،دقيقه،بازي

نشست هماهنگی مدیران برای بازی پرسپولیس ایران و استقلال تاجیکستان، امروز به صورت آنلاین برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این جلسه مقرر گردید؛ میزبان مسابقه با لباس یک‌دست سفید برای بازیکنان و زرد برای دروازه‌بان و تیم پرسپولیس با لباس یک دست مشکی برای بازیکنان و سبز برای دروازه‌بان در میدان حضور پیدا کنند.
رنگ لباس داوران هم از میان فیروزه‌ای یا قرمز خواهد بود.
این بازی راس ساعت ۲۰ به وقت محلی آغاز خواهد شد و تیم ها باید حداقل از ۹۰ دقیقه قبل، در رختکن باشند.
بر اساس زمان بندی صورت گرفته، خودروی حامل بازیکنان پرسپولیس در ساعت ۱۸ روز سه شنبه، هتل محل اقامت را ترک خواهد کرد.
مسافت تا ورزشگاه ۱۵ دقیقه خواهد بود و ۱۵ دقیقه هم برای اجرای پروتکل‌های ضد کرونا در نظر گرفته شده است تا تیم وارد رختکن شود.
طبق اعلام صورت گرفته، همه بازیکنان پرسپولیس مجوز حضور در این بازی را دارند ولی شماره سه استقلال به نام آندری مشنکو، محروم است.
انتهای پیام/