خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت تعاون ۱۵۰ خانه در مناطق سیل زده ایلام می سازد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 فروردین 1398 - 16:05
ایلام - معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۵۰ خانه روستایی سیل زده در استان ایلام می سازد.
سيل،زدگان،تعاون،تسهيلات،طرح،كبيري

به گزازش خبرنگار مهر، محمد جعفر کبیری ظهر پنجشنبه در دیدار با استاندار ایلام در محل استانداری ایلام اظهار داشت: این وزارتخانه متعهد شده ۳۲ هزار فقره تسهیلات به استان های سیل زده در کشور با بهره کم پرداخت می شود.
وی افزود: این تسهیلات از چهار هزار فقره آغاز شده و در تلاشیم تمامی سیل زدگان در اسرع وقت از این تسهیلات بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: در قالب طرح امید تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال برای تأمین لوازم خانگی در اختیار سیل زدگان قرار می‌گیرد و هر فردی که درخواست بدهد، می‌تواند از این وام استفاده کند.
کبیری با بیان اینکه طرح وفاق نیز برای تسهیل خدمت رسانی به سیل زدگان اجرا می شود، گفت: در این طرح تسهیلاتی با اقساط بلند مدت و نرخ چهار درصد که سقف آن ۵۰ میلیون ریال است در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد اما اقساط ماهیانه آن را وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت می کند.
معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه ساخت مجدد ۱۵۰ خانه روستایی سیل زده را متعهد شده است.