خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش سهمیه مرغ میادین و بسته بندی ها از ابتدای هفته آینده در تهران

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 شهریور 1400 - 15:59
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از افزایش سهمیه مرغ میادین و فروشگاه‌های بسته بندی از اوایل هفته آینده خبر داد.
مرغ،بازار،تهران،عسگري،ميادين،سهميه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از افزایش سهمیه مرغ میادین و فروشگاه‌های بسته بندی از اوایل هفته آینده خبر داد.
به گزارش ایسنا، حشمت اله عسگری در جلسه تنظیم بازار مرغ استان گفت: مبنای بازرسی و نظارت بر بازار مرغ قیمت مصوب آن یعنی ۲۴۹۰۰ می باشد.
وی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در چند روز اخیر از افزایش سهمیه مرغ میادین و فروشگاه‌های بسته بندی از اوایل هفته آینده خبر داد.
معاون اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر نظارت مستمر و دقیق دستگاه‌های نظارتی بر بازار افزود: برخورد با هر گونه بی نظمی و رفتار خارج از چهارچوب مصوب به صورت جدی دنبال گردد و با متخلفین برخورد شود.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، عسگری در بخش دیگری از جلسه با تاکید بر سلامت مردم و رعایت اصول بهداشتی بیان کرد: سازمان دامپزشکی و سایر دستگاه‌های متولی دقت لازم را در این خصوص به عمل آورده تا سلامت مردم آسیبی نبیند.
انتهای پیام