آغاز سال تحصیلی جدید در مازندران؛ حضوری یا مجازی؟
سوالی که این روزها، ذهن بسیاری از خانوادهها را درگیر کرده و هنوز پاسخ مشخصی برای آن نیافتند، این است که آیا در مهرماه امسال، فرزندان خود را باید به مدارس بفرستند و یا اینکه همانند سال گذشته باید به صورت مجازی، آموزش ببینند، موضوعی که مدیرکل آموزش و پرورش مازندران معتقد است این امر به صورت گام به گام خواهد بود.

ایسنا/مازندران سوالی که این روزها، ذهن بسیاری از خانوادهها را درگیر کرده و هنوز پاسخ مشخصی برای آن نیافتند، این است که آیا در مهرماه امسال، فرزندان خود را باید به مدارس بفرستند و یا اینکه همانند سال گذشته باید به صورت مجازی، آموزش ببینند، موضوعی که مدیرکل آموزش و پرورش مازندران معتقد است این امر به صورت گام به گام خواهد بود.
مادر یکی از دانشآموزان بهشهری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به این موضوع، با بیان اینکه هنوز تکلیف تحصیل فرزندانمان در سال جدید مشخص نیست، اظهار کرد: با وجود اینکه آموزش مجازی یک ابتکار قابل تحسین است اما به هیچ عنوان جای آموزش حضوری را نمیگیرد و میزان آموختن در فضای مجازی بسیار کمتر از حضور در مدارس خواهد بود.
وی با بیان اینکه باید به موضوع واکسن کرونا برای افراد زیر ۱۸ سال، یک پاسخ دقیق داده شود، تصریح کرد: هنوز نمی دانیم که آیا باید بدون واکسیناسیون فرزندانمان را به مدرسه بفرستیم یا باید واکسن تزریق کنند.
هیچ مسئولی هم شفاف صحبت نمیکند و ابهام زیادی ایجاد شده است.
به گزارش ایسنا، یکی از کسبههای صنف کیف و کفش تنکابن نیز در گفتوگو با ایسنا به این موضوع اشاره کرد که برای سال تحصیلی جدید، هیچ خرید کیف مدرسهای را انجام نداده است، اظهار کرد: استقبال خرید کیف و کفش مدرسه در سال جدید به شدت پایین است و در حال حاضر در حال فروش کیفهای خریداری شده در سال گذشته هستیم.
وی افزود: اگر در این چند روز باقیمانده، مشخص شود که مدرسه به صورت حضوری است یا مجازی، میتوان برای خریدن یا نخریدن کیف و کفش مدرسه تصمیمگیری کرد اما در حال حاضر همه چیز نامشخص است.
کاهش ۵۰ درصدی میزان بهرهوری آموزش به صورت مجازی
بر این اساس، علیرضا سعدی پور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، در جلسه شورای معاونین این ادارهکل که روز گذشته یکشنبه ۲۱ شهریور ماه برگزار شد، با بیان اینکه میزان بهرهوری آموزش مجازی ۵۰ درصد آموزش حضوری است، تاکید کرد: تعطیلی مدارس آسیب های جدی در بدنه جامعه در سطح دانش آموزان، خانواده ها و همکاران ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه آموزش حضوری تاثیرات مثبتی در جامعه خواهد داشت، ادامه داد: الگوپذیری دانشآموزان از معلم و انتقال احساس و عواطف و همچنین بالا رفتن بازده تعلیم و تربیت از مزایای آموزش حضوری است به همین جهت است که متخصصان حوزه آموزش و پرورش بر حضوری شدن آموزش تاکید دارند.
آموزش حضوری مدارس گام به گام است
این مقام مسئول با تاکید بر سلامت و آموزش به عنوان حق همه دانشآموزان ایران اسلامی، خاطرنشان کرد: اولویت اول دستگاه تعلیم و تربیت ایجاد امنیت در حوزه سلامت و بهداشت دانش آموزان است و به معاونت سلامت تاکید شده است یک برنامه مدون و یکپارچه برای تمامی مدارس استان تنظیم و نظارت بر روند اجرای آن را در دستور کار قرار دهد.
سعدی پور در پایان با بیان اینکه باید شیوه آموزش در شروع سال تحصیلی را به شورای مدرسه تفویض کنیم تا هر مدرسه با توجه به امکانات و موقعیت جغرافیایی خود تصمیمگیری کند، تاکید کرد: به خانوادههای عزیز به عنوان شرکای آموزش و پرورش اطمینان می دهیم که شروع سال تحصیلی و تمهید مقدمات برای آموزش حضوری را به صورت قدم به قدم و تدریجی پیگیری کنیم تا بتوانیم از این مریضی منحوس کرونا فارق شویم.
انتهای پیام