خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد تزریق واکسن در یزد شکسته شد/تزریق ۱۸ هزار دوز در یک روز

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 شهریور 1400 - 12:12
یزد- رئیس مرکز بهداشت استان یزد گفت: با تزریق ۱۸ هزار دوز واکسن در یک روز، رکورد تزریق واکسن در یزد شکسته شد.
واكسن،دوز،استان

محمدرضا دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر از رکوردشکنی تزریق روزانه واکسن کرونا در استان یزد خبر داد و اظهار داشت: روز گذشته با تزریق ۱۸ هزار دوز واکسن در استان، رکورد واکسیناسیون روزانه شکسته شد.
وی عنوان کرد: تاکنون ۵۶۴ هزار و ۳۴۴ دوز واکسن در نوبت اول و نوبت دوم در استان تزریق شده است.
دهقانی ادامه داد: از ابتدای انجام واکسیناسیون در استان، ۳۷۶ هزار و ۱۹۸ دوز واکسن در نوبت اول و ۱۸۸ هزار و ۱۴۶ دوز واکسن در نوبت دوم تزریق شده است.
رئیس مرکز بهداشت استان یزد اظهار داشت: تاکنون ۴۵ درصد یزدی ها دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
دهقانی تصریح کرد: با آغاز واکسیناسیون گروه سنی ۳۰ سال به بالا، تاکنون ۵۲ درصد از این جمعیت در برابر کرونا ویروس واکسینه شده اند.