خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به گزارش شکنجه در عربستان

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 22 شهریور 1400 - 10:30
رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از وجود گزارش ها مبنی بر شکنجه یک نیروی امدادی محبوس در زندان های رژیم سعودی، ابراز نگرانی کرد.
پلوسي،آمريكا،سعودي،شكنجه،واشنگتن،نگراني،بشر،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از بابت گزارش ها مبنی بر شکنجه یک فعال حقوق بشر محبوس در زندان های رژیم سعودی، ابراز نگرانی کرد.
«عبدالرحمن السدهان» که یک نیروی امدادی است در مارس ۲۰۱۸ بازداشت و به ۲۰ سال حبس و پس از آن ۲۰ سال ممنوعیت سفر محکوم شد.
پلوسی مدعی شده که کنگره آمریکا دادگاه فرجام خواهی السدهان را که امروز دوشنبه برگزار می شود و همچنین همه موارد نقض حقوق بشر از سوی این رژیم را رصد خواهد کرد.
سفارت عربستان سعودی در واشنگتن هنوز به اظهارات پلوسی یا سوال ها درباره اتهام شکنجه السدهان پاسخی نداده است.
نگرانی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در حالی است که دولت واشنگتن سال ها در برابر تجاوز آشکار ائتلاف سعودی به یمن سکوت کرده و به جنایان ضد بشری که در آنجا رخ می دهد بی توجه است.
واکنش پلوسی یک روز بعد از انتشار بخش اول اسناد اف بی آی است که در آنها رابطه برخی از مقام های نهادهای امنیتی و دیپلماتیک ریاض با حادثه ۱۱ سپتامبر افشا می شود.
به نظر می رسد این اقدامات یا اظهارنظرها، در راستای منحرف کردن افکار عمومی از ماجرای خروج غیرمسئولانه آمریکا از افغانستان و اعتراف به بیهودگی اشغال ۲۰ ساله این کشور انجام می شود.