تاکید نماینده ولیفقیه در استان کردستان بر رسیدگی جدی به مشکلات مردم/راه برای توسعه استان هموار است
گروه استانها - نماینده ولیفقیه در استان کردستان در جریان مسائل و مشکلات شهرستان بیجار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیجار، حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی پیشازظهر امروز در سفر به بیجار، در دیدار با امام جمعه این شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: ظرفیتهای فرهنگی، هنری و کشاورزی زیادی در این شهرستان وجود دارد که باید تقویت و بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی در جریان مسائل و مشکلات بیجار قرار گرفت و گفت: باید وحدت و همدلی مردم شیعه و سنی و مسئولان در این شهرستان حفظ و تقویت شود.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان خواستار رسیدگی به مشکلات مردم شد و تصریح کرد: با همت مردم و مسئولان، راه برای توسعه، پیشرفت و آبادانی استان به ویژه این شهرستان هموار خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی با اشاره به سفرهای استانی رئیسجمهور افزود: رویکرد آیتالله رئیسی امید در دل مردم ایجاد کرده و ان شاء الله بهزودی شاهد حضورشان در استان خواهیم بود.
امام جمعه بیجار نیز در این دیدار، گزارشی از آخرین وضعیت این شهرستان، ارائه داد.
انتهای پیام/490/ ع