خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمین لرزه‌های بستک خسارت جانی و مالی را در پی نداشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 شهریور 1400 - 12:14
بندرعباس _ مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: زلزله‌های بستک خسارت جانی و مالی در پی نداشت.
زلزله،بستك،ريشتر،هرمزگان

مهرداد حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بامداد امروز (۲۱ شهریورماه) لرزه‌های متعددی شهرستان بستک را لرزاند.
وی عنوان کرد: زلزله اول ۴ ریشتر، زلزله دوم ۳.۸ ریشتر و زلزله سوم ۴.۱ ریشتر قدرت داشت که اغلب در اطراف دهستان کوخرد از توابع شهرستان بستک رخ داد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان ابراز داشت: پس از دریافت گزارش زلزله هماهنگی‌های لازم با فرماندار بستک به سرعت انجام شد و عوامل ارزیابی به این منطقه اعزام شدند.
حسن‌زاده با ذکر این نکته که تا کنون گزارش خسارتی ارائه نشده است، تشریح کرد: غرب استان هرمزگان سالانه حدود ۱۵ زلزله را تجربه می‌کند که ناشی از وجود گسل‌های فعال استان هرمزگان است.
وی ادامه داد: با آگاهی از وجود بحران احتمالی، مقاوم‌سازی خانه‌های این مناطق انجام شده است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.