سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون خودرویی در نمایشگاه بین‌المللی مشهد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 شهریور 1400 - 11:42
رییس کمیته بهداشت و پیشگیری ستاد اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون خودرویی کووید– ۱۹ سردار شهید قاسم سلیمانی واقع در نمایشگاه بین‌المللی با مشارکت شهرداری مشهد و نمایشگاه بین‌المللی خبر داد.
مشهد،واكسيناسيون،خودرويي،بهداشت،علوم،پزشكي،مشاركت

ایسنا/خراسان رضوی رییس کمیته بهداشت و پیشگیری ستاد اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون خودرویی کووید– ۱۹ سردار شهید قاسم سلیمانی واقع در نمایشگاه بین‌المللی با مشارکت شهرداری مشهد و نمایشگاه بین‌المللی خبر داد.
مهدی قلیان با بیان اینکه مبارزه با کووید ۱۹ و کنترل آن با مشارکت کلیه سازمان‌ها امکان‌‍پذیر است، اظهار کرد: شهرداری مشهد در این بحران از ابتدا همراه دانشگاه علوم پزشکی بوده و خدمات شایان و قابل تقدیری انجام داده است.
وی ضمن قدردانی از کلیه سازمان‌های همکار با عنایت به تامین فضای فیزیکی جهت ایجاد پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون و تجهیزات اظهار امیدواری کرد که با مشارکت و همکاری تمامی نهادها، سازمان ها و مردم بتوانیم به‌زودی چرخه ویروس کرونا را قطع نماییم.
رئیس کمیته بهداشت ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این مرکز تجمیعی ظرفیت تزریق روزانه ۱۵ هزار دوز واکسن را خواهد داشت و با توجه به فضای فیزیکی مناسب، لاین‌های خودرویی و حمایت و پشتیبانی شهردار مشهد در صورت ارسال محموله‌های واکسن به این استان قابلیت افزایش هم خواهد داشت.
به گزارش وبدا، قلیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷ لاین خودرویی واکسیناسیون در نمایشگاه بین‌المللی آماده شده است و سالن عطار نیز با تعداد ۲۴ لاین در حال آماده‌سازی است.
انتهای پیام