سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان 100 هزار دُز واکسن کرونا به تاجیکستان تحویل داد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 21 شهریور 1400 - 10:59
دفتر نمایندگی یونیسف در تاجیکستان از تحویل بیش از 100 هزار دُز واکسن کرونا به این کشور خبر داد.
تاجيكستان،كرونا،چارچوب،بهداشت،آلمان،كشور،محموله،وزارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، آلمان در چارچوب برنامه «کواکس» به تاجیکستان 100 هزار و 800 دُز واکسن آسترازنکا تحویل داد.
این محموله در حال حاضر در اختیار وزارت بهداشت تاجیکستان قرار گرفته و در چارچوب کمپین ملی دولت برای واکسیناسیون جمعیت با هدف پیشگیری از گسترش بیماری همه گیر کرونا استفاده می‌شود.
در چارچوب این اقدام بشردوستانه سفیر آلمان در دوشنبه از مرکز واکسیناسیون وزارت بهداشت تاجیکستان بازدید و با معاون وزیر بهداشت این کشور، نماینده صندوق کودکان ملل متحد و کارمندان مرکز مذکور ملاقات کرد.
دولت آلمان همچنین تجهیزات و ملزومات حیاتی و نیاز اولیه، مانند تجهیزات حفاظتی شخصی، جعبه‌های دفع مواد خطرناک و مواد ضدعفونی کننده به مبلغ یک میلیون یورو را در اختیار تاجیکستان قرار داده است.
هدف آلمان از ارائه این محموله بشردوستانه تقویت ظرفیت کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در تاجیکستان برای مقابله با تاثیر منفی کرونا در این کشور اعلام شده است.
علاوه بر دریافت محموله اخیر، پیش از این یک میلیون و 692 هزار دُز واکسن دیگر در چارچوب برنامه «کواکس» دریافت کرده است.
بنابر آمار اخیر وزارت بهداشت تاجیکستان در این کشور 10 مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده است.
به طور کلی، از روزهای ثبت اولین موارد ابتلا به کرونا تا 10 سپتامبر در این کشور 17 هزار و 64 نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این میان 16 هزار و 927 تن از آنها بهبود و 124 نفر دیگر جان باخته اند.
انتهای پیام/ح