سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتصاب دبیر فدراسیون نجات غریق و غواصی

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 21 شهریور 1400 - 10:12
دبیر فدراسیون نجات غریق و غواصی منصوب شد.
فدراسيون،غواصي،غريق،اساسنامه،نجات،ماده

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی، هاشم محتشمی‌راد در حالی با حکم مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی، متصدی پست دبیری این فدراسیون شده که طی ماه‌های گذشته به عنوان سرپرست امور مربوط به این مسئولیت را پیگیری می‌کرد و پس از اخذ تاییدیه مربوطه از نهادهای ذی‌صلاح به این سمت منصوب شد.
در حکم مهدی حیدری برای وی آمده است:
«با عنایت به تجربه، دانش و سوابق جنابعالی و مستند به بند پنج ماده 18 اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی مصوب 1398/7/14 و 1400/2/15 هیئت وزیران و در اجرای ماده 26 همان اساسنامه به موجب این ابلاغ به عنوان دبیرکل فدراسیون نجات غریق و غواصی منصوب می‌شوید.
ضمن آرزوی موفقیت شایسته است با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود و در چهارچوب وظایف مندرج در بند سه ماده 26 اساسنامه مزبور نسبت به انجام امور محوله اقدام فرمایید.»
انتهای پیام/