سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اینستاگرام صفحه علی علیزاده را هم مسدود کرد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | پنجشنبه، 29 فروردین 1398 - 12:05
پس از مسدودسازی حساب‌های کاربری فرماندهان سپاه، اینستاگرام این بار صفحه علی علیزاده را که نه پاسدار بود و نه مقام رسمی ایران، مسدود کرد.
مسدود،عليزاده،سپاه،كشورمان

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه مسدودسازی حساب‌های کاربری فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برخی مقامات ارشد کشورمان توسط اینستاگرام که به تبعیت از دستور آمریکا صورت گرفت، این بار صفحه علی علیزاده کارشناس سابق شبکه بی‌بی‌سی فارسی مسدود شد.
نکته جالب در این بین آن است که علی علیزاده نه فرمانده سپاه است و نه مقامی رسمی در کشورمان، بلکه فقط به این دلیل حساب کاربری‌اش مسدود شده است که با پست‌هایی که در صفحه‌اش به اشتراک می‌گذارد علیه آمریکا و نظام سلطه صحبت می‌کند و ذره‌ای از ماهیت و خوی استکباری غرب را افشا می‌کند.
انتهای پیام/