خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اپل کارمند افشاگر خود را اخراج کرد

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 20 شهریور 1400 - 16:51
یکی از کارمندان اپل که قبلا به اتهام تبعیض جنسیتی از شرکت شکایت کرده بود، اخراج شده است.
اپل،كارمندان،اخراج،شركت،ثبت،دليل،افشاي،كارمند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، اپل یکی از مدیرانش را اخراج کرده است.
این کارمند به مقامات شرکت شکایت کرده و درباره اتهامات تبعیض جنسیتی در اپل گزارش داده بود.
اشلی گجویک یکی از مدیران بخش مهندسی اپل در کالیفرنیا اعلام کرد به دلیل افشای اطلاعات محرمانه درباره شرکت اخراج شده است.
او نیز عضوی از یک گروه کارمندان اپل است که سعی دارند فرهنگ سکوت شرکت را از بین ببرند و به طور علنی درباره سیاست‌های کاری آن انتقاد کرده است.
در ماه‌های اخیر او اتهاماتی درباره قلدری در محل کار، نگرانی‌هایی درباره ایمنی و نظارت برکارمندان را در توئیت هایش منتشر کرده بود.
گجویک و یکی از کارمندان این شرکت اخیراً شکایتی از اپل در شورای ملی ارتباطات کار آمریکا ثبت کرده و اپل را متهم کرده بودند به دلیل افشای نگرانی‌ها درباره ایمنی و سرکوب گفتگوهای کارمندان درباره دستمزد برابر، از آنها انتقام گرفته است.
شکایاتی که او در بخش منابع انسانی اپل ثبت شده شامل آزار جنسی و محیط کار خصمانه است.
گجویک همچنین درباره حفظ حریم خصوصی کارمندان ابراز نگرانی کرده بود زیرا طبق قوانین اپل کارمندان باید از حساب‌های کاربری شخصی برای برخی فعالیت‌های شغلی استفاده کنند.
اپل از گجویک خواسته بود درباره یک موضوع حساس مربوط به مالکیت معنوی پاسخگو باشد.
اما پس از آنکه این کارمند خواهان ثبت گفتگوها به طور نوشتاری شد، اپل به او ابلاغ کرد اخراج شده است.
او اعلام کرد اپل از فاش کردن دلیل اخراج خودداری کرده است.