خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق بیش از یک میلیون و ۳۳۲ هزار دوز واکسن کووید در گیلان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 شهریور 1400 - 13:13
معاون علوم پزشکی گیلان از تزریق بیش از یک میلیون و ۳۳۲ هزار دوز واکسن کووید۱۹ در استان خبر داد و گفت: با تخصیص واکسن از سوی وزارت بهداشت و درمان، سرعت فرایند واکسیناسیون کووید در استان افزایش می یابد.
واكسن،واكسيناسيون،فرايند،تزريق،سرعت

ایسنا/گیلان معاون علوم پزشکی گیلان از تزریق بیش از یک میلیون و ۳۳۲ هزار دوز واکسن کووید۱۹ در استان خبر داد و گفت: با تخصیص واکسن از سوی وزارت بهداشت و درمان، سرعت فرایند واکسیناسیون کووید در استان افزایش می یابد.
دکتر آبتین حیدرزاده در جمع خبرنگاران، با اشاره به افزایش سرعت فرایند واکسیناسیون طی یک هفته گذشته، اظهار کرد: تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۳۲ هزار تزریق واکسن کرونا در سطح استان انجام شده است.
وی افزود: با تخصیص واکسن از سوی وزارت بهداشت و درمان، سرعت واکسیناسیون افزایش یافته و در هفته های آتی بیشتر خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با تاکید بر اینکه انجام واکسیناسیون براساس سند ملی و گروه های سنی هدف است، گفت: مردم برای دریافت واکسن، حتما باید طبق گروه های سنی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام و در صورت دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
حیدرزاده، از بهبود فرایند واکسیناسیون طی هفته آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: فرایند واکسیناسیون در مراکز و پایگاه تزریق واکسن کووید ۱۹ در سراسر استان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه سرعت فرایند واکسن در شهرستان رشت هم افزایش یافته، عنوان کرد: طی سه روز گذشته، ۲۳ هزار و ۴۱۶ دوز واکسن نوبت اول و ۱۵ هزار و ۳۴۴ دوز واکسن نوبت دوم در شهرستان رشت به واجدین شرایط سنی و گروه های هدف تزریق شده است.
انتهای پیام