خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق واکسن سینوفارم توسط بیش از ۵۰۰ میلیون چینی

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 20 شهریور 1400 - 13:06
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به قیمت ۹ دلاری هر دوز واکسن کرونا گفت: بیش از ۵۰۰ میلیون چینی واکسن سینوفارم را تزریق کرده‌اند.
واكسن،بهداشت،احمر،هلال،تأييد

به گزارش مشرق، کریم همتی در رابطه با ورود واکسن کرونا به کشور اظهار کرد: تقریباً همه واکسن‌های وارداتی و همچنین واکسن‌های تولید داخل به تأیید وزارت بهداشت می‌رسد و در فرآیند واکسیناسیون استفاده می‌شود.
وی تصریح کرد: ما به عنوان جمعیت هلال احمر و دوستان در وزارت بهداشت به دنبال این هستیم که برندهایی را وارد کنیم که مورد تأیید سازمان جهانی بهداشت قرار دارد.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه چینی‌ها بیش از ۵۰۰ میلیون واکسن سینوفارم تزریق کرده‌اند، گفت: جمعیت هلال احمر در رابطه با واردات واکسن از طریق سایت پکن اقدام می‌کند و در ادامه واکسن‌ها را در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهد.
همتی گفت: قیمت هر واکسن سینوفارم مناسب بوده و نزدیک ۹ دلار است و قول دادند که در ماه اکتبر که کاهش قیمتی را داشته باشند.
وی افزود: هموطنان نگران نباشند و واکسن‌های مختلفی که هموطنان تزریق می‌کنند مورد تأیید بوده و اثرگذار هستند.