خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاهبرداری‌های ارتباطی در نوروز ۴۰ درصد کاهش یافت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 29 فروردین 1398 - 11:15
الفت گفت: با مسدودسازی ۱۲ هزار سیم‌ کارت که به‌منظور کلاهبرداری‌ های ارتباطی استفاده می‌ شد، وقوع این جرم در نوروز امسال ۴۰ درصد کاهش یافت.
وقوع،اجتماعي،پيشگيري،جرم،قضاييه،ارتباطي،قوه

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه:
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی کلاهبرداری‌های ارتباطی در نوروز اظهار کرد: با مسدود سازی ۱۲ هزار سیم‌کارت که به‌منظور کلاهبرداری‌های ارتباطی موسوم به کلاهبرداری‌های کارت به کارت استفاده می‌شد، وقوع این جرم در نوروز امسال ۴۰ درصد کاهش یافت.
بیشتر بخوانید؛ چرا قوه قضاییه وارد عرصه سینما و هنر شده است؟
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بیان کرد: با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت اطلاعات، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پلیس فتا، پلیس آگاهی ناجا و بانک مرکزی، راهکار‌های فنی این نوع کلاهبرداری‌ها که با مهندسی اجتماعی به وقوع می‌پیوست بررسی و با شناسایی سیم‌کارت‌هایی که توسط آن‌ها کلاهبرداری می‌شد، ابلاغ مصوبه کارگروه مبنی بر مسدودسازی ۱۲ هزار سیم‌کارت، توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم صادر شد.
وی خاطرنشان کرد: با این اقدام از وقوع ۴۰ درصد از این نوع کلاهبرداری‌ها در فروردین ۹۸ پیشگیری شد.
الفت با اشاره به اینکه کشاندن افراد به جلو دستگاه خودپرداز به بهانه دریافت جایزه از شگرد‌های کلاهبرداران ارتباطی است، گفت: با اطلاع رسانی و ارتقا آگاهی مردم میزان وقوع این نوع کلاهبرداری کاهش چشمگیری خواهد یافت.
انتهای پیام/
کاهش ۴۰ درصدی کلاهبرداری‌های ارتباطی در نوروز