خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد سامانه مشارکت دانشجویان داوطلب علوم پزشکی در واکسیناسیون

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 20 شهریور 1400 - 10:24
سامانه ثبت نام دانشجویان داوطلب به منظور مشارکت و یاری در امر واکسیناسیون عمومی با همکاری معاونت های «فرهنگی - دانشجویی» و «بهداشتی» وزارت بهداشت راه اندازی شد.
مشاركت،سامانه،داوطلب،دانشجويي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، با توجه به لزوم واکسیناسیون عمومی برای مقابله با ویروس کرونا و اهمیت آن و با توجه به نیاز مبرم کادر بهداشتی و درمانی به مشارکت و یاری دانشجویان داوطلب، سامانه ثبت نام دانشجویان داوطلب توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با مشارکت معاونت بهداشتی راه اندازی شد.
دانشجویان داوطلب می توانند در این سامانه ثبت نام کرده و در این امر خداپسندانه مشارکت کنند و یاریگر کادر پرتلاش بهداشتی و درمانی کشور باشند.
همه نهادهای دانشجویی نظیر تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، همتایاران سلامت و شوراهای صنفی می توانند با ثبت نام در این سامانه با عنوان مجاهدین واکسیناسیون در این امر مشارکت کنند.