خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقتی آرایشگاه‌ها پزشک می‌شوند

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 20 شهریور 1400 - 09:54
رئیس سازمان نظام پزشکی لرستان گفت: سرفصل‌های مشکلات و بیماری‌های پوست مربوط به رشته پزشکی  است، آرایشگاه‌ها و دیگر رشته‌ها حق دخالت در این امور را ندارند.
پزشكي،سازمان،نظام،پوست،لرستان،غيرمجاز،زيبايي،مراجعه،مراكز،شي ...

ایسنا/لرستان رئیس سازمان نظام پزشکی لرستان گفت: سرفصل‌های مشکلات و بیماری‌های پوست مربوط به رشته پزشکی است، آرایشگاه‌ها و دیگر رشته‌ها حق دخالت در این امور را ندارند.
دکتر علاءالدین شیخی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اخیراً شکایات رسیده مربوط به زیبایی، که افراد به مراکز غیرمجاز و فاقد پروانه مراجعه کرده‌اند در سازمان نظام پزشکی استان رو به افزایش است.
وی ادامه داد: روزانه بیمارانی داریم که با مراجعه به افراد فاقد صلاحیت در حوزه پوست و زیبایی و پرداخت هزینه‌های گزاف دچار عوارض شدید شده‌اند که متاسفانه بعضی از این عوارض برگشت‌ناپذیر است.
رئیس سازمان نظام پزشکی لرستان گفت: انتظار این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان تخصصی غیردولتی از مردم فهیم لرستانی این است که برای مسائل زیبایی و سلامت پوست به پزشکانی که دارای مجوز لازم از سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت هستند و دارای تبحر و تجربه کافی بوده و گواهی دوره‌های مربوطه را از این دو سازمان اخذ کرده‌اند مراجعه کنند.
شیخی بیان کرد: باتوجه به اینکه سرفصل‌های مشکلات و بیماری‌های پوست مربوط به رشته پزشکی است، آرایشگاه‌ها و دیگر رشته‌ها حق دخالت در این امور را ندارند.
وی با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از هرگونه عارضه و خسارت ضرورت دارد اقدامات درمانی اعم از اعمال سرپایی یا تجویز دارو برای بیماری‌های پوست و مو و زیبایی، صرفاً در مراکز درمانی مجاز و تابلودار و توسط پزشکان صلاحیت‌دار مجاز است، بیان کرد: شهروندان از مراجعه به مراکز درمانی غیرمجاز و فاقد تابلو و مدارک لازم و واحدهای صنفی غیردرمانی که برخلاف مقررات در امور پزشکی دخالت می‌کنند بپرهیزند.
رئیس سازمان نظام پزشکی لرستان با تاکید براینکه تبلیغات در رسانه‌های حقیقی و مجازی در چارچوب مقررات و صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مجوز نظام پزشکی دارد، عنوان کرد: از آنجا که ممکن است به تبلیغات غیرمجاز و بعضاً کذب و گمراه کننده بویژه در فضای مجازی برخورد کنید برای حصول اطمینان می‌توانید از مراجع ذیصلاح مانند اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نظام پزشکی استان و یا از پزشک معتمد خود سئوال کنید.
شیخی تصریح کرد: درخواست من از صدا و سیمای به عنوان رسانه فراگیر این بوده که با حضور پزشکان صاحبنظر آموزش‌های لازم را به جامعه ارائه کند که البته در این مورد کم کاری شده است.
وی گفت: به شهروندان لرستانی توصیه می‌شود فریب تصاویر و کامنت‌های مربوط به مراکز و افراد غیرمجاز را نخورند.
انتهای پیام