سبقت رنگ قرمز از نارنجی در آخرین رنگبندی کرونایی زنجان
در آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی استان، شهرستانهای زنجان، ابهر، خرمدره، ماهنشان و سلطانیه در وضعیت قرمز و ایجرود و طارم نارنجی هستند.

ایسنا/زنجان در آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی استان، شهرستانهای زنجان، ابهر، خرمدره، ماهنشان و سلطانیه در وضعیت قرمز و ایجرود و طارم نارنجی هستند.
این روزها یکهتازی کرونا در اقصی نقاط کشور ادامه دارد؛ به طوری که آمارها یکی پس از دیگری شکسته و هر روز افراد مختلفی از پیر و جوان تا غنی و فقیر قربانی این ویروس منحوس میشوند.
آمار فوتی کرونا در کشور گوی سبقت را حتی از ظرفیت ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی نیز ربوده؛ به طوری که طبق آخرین آمار ۱۱۳ هزار و ۳۸۰ نفر قربانی این ویروس شدهاند که هر یک از این قربانیان به سهم خود چراغ خانه عزیزانشان بودهاند.
اعدادی که هر روز در سایه کمتوجهیها برایمان به اعدادی عادی تبدیل میشود و با شنیدن آنها فقط به یک تعجب ساده بسنده کرده و کماکان به پروتکلشکنیهایمان ادامه میدهیم.
خوشبختانه با ادامه روند واکسیناسیون و استقبال خوب مردم در آخرین رنگبندی کرونایی کشور، رنگ نارنجی بیش از هر رنگی نمود دارد تا جایی که در حال حاضر ۱۶۸ شهر در وضعیت قرمز، ۲۰۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۷۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند و جای خالی رنگ آبی بیش از هر زمانی در این نقشه خالی است.
وضعیت کرونا در زنجان هم دست کمی از سایر نقاط کشور ندارد.
این روزها حال کرونایی هیچ شهرستانی در زنجان خوش نیست؛ به طوری که در آخرین رنگبندی کرونایی استان، وضعیت خدابنده، ماهنشان، خرمدره، ابهر، زنجان و سلطانیه کماکان قرمز و وضعیت ایجرود و طارم نارنجی است.
به جرات میتوان گفت که از همان آغازین روزهای شیوع کرونا، ابهر و خرمدره همواره در صدر شهرهای کرونایی استان قرار دارند و با توجه به آغاز فصل برداشت محصولات کشاورزی در این منطقه به ویژه انگو، گردو و لوبیا و ورود کارگران غیربومی، بر دغدغهها در این دو شهرستان افزوده است.
بنا به اذعان اکثر کارشناسان، تنها راه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تا واکسینه کامل مردم، زدن ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی و از همه مهمتر تسریع در روند واکسیناسیون است تا در سایه این سه اصل، امیدوار باشیم فرداها برای مردم ایران جور دیگری رقم بخورد.
امیدواریم در آینده نه چندان دور، کرکره مغازهها بالا برود، پیادهروها شلوغ شود و ماشینها دنبال جای پارک بگردند.
فردایی که داروخانهها مملو از ماسک شود و دستکشها روی دست قفسهها مانده و دکترها دور هم جمع شوند، چای بنوشند و از مرخصیهای نوبتی بگویند.
امیدواریم علیرغم همه روزهای تلخ، این روزها با تسریع در روند واکسیناسیون و همکاری مردم، تختهای بخش بستری خالی باشد و سکوت بیمارستان را بخش زنان و زایمان در هم بشکند، سر سلمانیها شلوغ و آرایشگرها نوبتهای چندماهه بدهند، زنگ خانهها به صدا درآید، دستها همدیگر را بفشارند و رخسارها همدیگر را بوسهباران کنند.
انتهای پیام