خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال آمریکا از تشکیل دولت جدید در لبنان

فارس | برگزیده، بین‌الملل | شنبه، 20 شهریور 1400 - 03:30
علیرغم کارشکنی‌های واشنگتن در تشکیل کابینه لبنان که آن را به مدت 13 ماه به تاخیر انداخت، وزارت خارجه آمریکا از تشکیل دولت در بیروت استقبال کرد.
لبنان،تشكيل،دولت،ميقاتي،نجيب،كابينه،كشور،عون

علیرغم کارشکنی‌های واشنگتن در تشکیل کابینه لبنان که آن را به مدت 13 ماه به تاخیر انداخت، وزارت خارجه آمریکا از تشکیل دولت در بیروت استقبال کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در حالیکه مداخله و کارشکنیهای آمریکا یکی از عوامل عدم تشکیل دولت در لبنان بوده است، وزارت خارجه این کشور از تشکیل دولت توسط نجیب میقاتی استقبال کرده است.
پس از اینکه نجیب میقاتی مأمور تشکیل کابینه لبنان روز جمعه با «میشل عون» رئیس‌جمهور و «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور دیدار کرد، دفتر ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که فرمان تشکیل دولت جدید این کشور امضاء شده است.
نجیب میقاتی هم با اعلام تشکیل دولت جدید لبنان گفت: باید برای موفقیت کابینه و جلوگیری از ناامیدی و یأس با یکدیگر همکاری کنیم.این دولت نماینده تمام لبنان و نه فقط گروه معینی از آن‌هاست.
وی همچنین گفت: اکنون زمان کار است و نه مجادله سیاسی.
ما قصد داریم انتخابات پارلمانی را در زمانش برگزار کنیم.
نجیب میقاتی نخست‌وزیر اسبق لبنان در تاریخ چهارم مرداد از سوی میشل عون مأمور تشکیل کابینه شده بود.
لبنان از مرداد سال گذشته در پی وقوع آتش‌سوزی و انفجار مهیب در یکی از انبارهای مواد آتش‌زا در بندر بیروت که بیش از 180 نفر کشته و بیش از ۶ هزار نفر زخمی شدند، با استعفای نخست وزیر آن دولت رسمی نداشت و «حسان دیاب» به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور در این کشور فعالیت می‌کرد.
انتهای پیام/م