خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاهرود تنها شهر قرمز استان/ قربانیان کرونا در سمنان به ۱۳۶۳نفر رسیدند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 شهریور 1400 - 01:54
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان از کاهش شهرستان های قرمز این استان به یک شهرستان خبر داد.
شهرستان،استان،قطعي،سمنان،بيمار،مثبت،وضعيت

ایسنا/سمنان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان از کاهش شهرستان های قرمز این استان به یک شهرستان خبر داد.
حبیب الله خجسته پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان شاهرود ،تنها شهرستان با وضعیت قرمز در بین شهرستان های هشت گانه این استان است.
وی ادامه داد: پنج شهرستان گرمسار، آرادان، سمنان، مهدیشهر و دامغان در وضعیت نارنجی و دو شهرستان میامی و سرخه نیز در وضعیت زرد کرونایی هستند.
سخنگوی ستاد مقابله با کروناویروس استان با اشاره به گزارش سه مرگ قطعی کرونایی دیگر در روز جمعه این هفته افزود: از ابتدای بحران کرونا تا کنون ،جدا از موارد مرگ مشکوک، ۱۳۶۳ فوت مثبت قطعی در مناطق تحت پوشش دو دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شاهرود به این ستاد استانی گزارش شده است.
خجسته پور در پاسخ به پرسشی در ارتباط با موارد مثبت قطعی در این استان ۷۰۰ هزار نفری خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع این همه گیری تا کنون ۶۱ هزار و ۵۴۹ بیمار مثبت قطعی در سطح استان شناسایی شده است.
وی از بستری شدن ۵۲ بیمار جدید در شبانه روز گذشته خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر ۵۲۲ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در بخش کرونای بیمارستان های این استان بستری هستند.
انتهای پیام