خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گوترش: مذاکره با طالبان ضروری است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 19 شهریور 1400 - 22:58
دبیرکل سازمان ملل در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکره با طالبان ضروری است و باید مکانیزمی برای تزریق نقدیگی در افغانستان پیدا کرد.
افغانستان،طالبان،ملل،سازمان،دبيركل،متحد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در اظهاراتی از وضع فعلی افغانستان ابراز نگرانی و بر لزوم مذاکره با طالبان تأکید کرد.
دبیرکل سازمان ملل درباره ارتباط با طالبان گفت: «ما در تماس مداوم با طالبان هستیم و معتقدیم که گفت‌وگو با آن‌ها در حال حاضر بسیار ضروری است.»
او در ادامه با اشاره به بحران اقتصادی در افغانستان، افزود: «لازم است سازوکار‌هایی پیدا شود که به ما اجازه دهد مقداری نقدینگی به اقتصاد افغانستان تزریق کنیم.»
گوترش همچنین به تحولات اخیر لبنان پرداخت و گفت: «تشکیل دولت در لبنان یک گام بسیار مهم است.»
دبورا لیونز، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به افغانستان نیز امروز اعلام کرد: «باید راهی برای آزادسازی اموال و دارایی‌های افغانستان در بانک‌های خارجی پیدا کنیم.
باید قبل از هر تصمیمی نسبت به تضمین‌های عملی برای سوءاستفاده نکردن نیرو‌های طالبان از این دارایی‌ها مطمئن شویم.»
سازمان ملل متحد اعلام کرد در حال حاضر ۱۸ میلیون نفر در افغانستان با خطر فاجعه انسانی روبه‌رو هستند و اگر برای بهبود شرایط در این کشور اقدامی فوری صورت نگیرد طولی نخواهد کشید که این تعداد دو برابر خواهد شد.
انتهای پیام/