خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکومیت سه متخلف صید و شکار غیرمجاز در نهاوند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | جمعه، 19 شهریور 1400 - 13:42
همدان رئیس اداره محیط زیست نهاوند گفت: سه متخلف که در مناطق شکار ممنوع شهرستان نهاوند، مبادرت به صید و شکار غیرمجاز ماهی و کبک کرده بودند، به پرداخت جزای نقدی محکوم شدند.
شهرستان،اداره،زيست،محيط،نهاوند

مهرداد سلگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این متخلفان در جریان گشت و کنترل کارشناسان و گزارشات حامیان محیط زیست، با پیگیری کارشناسان این اداره تحت تعقیب قرار گرفتند و با همکاری مراجع قضائی ذیربط به پرداخت جزای نقدی محکوم شدند.
رئیس اداره محیط زیست نهاوند ادامه داد: از شهروندان شهرستان تقاضا داریم که به منظور حفظ گونه‌های جانوری از هرگونه آسیب شکار، صید و تهدید حیوانات در طبیعت خودداری کنند و اجازه ندهند متخلفین در مناطق شهرستان اقدام به شکار کنند.
وی افزود: نباید اجازه داد گونه‌های جانوری با مخاطره روبرو شوند و همچنین از مردم می‌خواهیم مراتب تخلف را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند اعلام کنند.