خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاخ سفید: مجبور به همکاری با طالبان شدیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 19 شهریور 1400 - 06:41
سخنگوی کاخ سفید گفت برای خارج کردن نیروهایمان از افغانستان مجبور به کار با گروه طالبان شدیم.
طالبان،منظم،كاخ،سفيد،شهروندان،خارج

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از‌ای پی تی ان، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید گفت ما ناچار شدیم برای خارج کردن شهروندان آمریکایی و افراد دارای اقامت دائم قانونی با برخی از اعضای طالبان کار کنیم.
بر این اساس، در نشست خبری سخنگوی کاخ سفید خبرنگاری پرسید می‌توانید به ما توضیح دهید که چرا کاخ سفید در بیانیه‌ای طالبان را حرفه‌ای و منظم توصیف کرد؟
جن ساکی گفت: من باید یادآور شوم در آن بیانیه آنچه که ما اعلام کردیم این بود که پرواز هواپیمایی قطر حامل سرنشینان امریکایی، شهروندان قانونی امریکایی و افغان‌ها که در جنگ ما در چند سال گذشته با ما بودند، به صورت موفقیت آمیزی در قطر فرود آمد.
ما می‌خواستیم بگوییم که طالبان برای انتقال این شهروندان امریکایی و شهروندان دارای اقامت قانونی همکاری کردند.
ما وعده دادیم به طالبان فشار وارد می‌کنیم تا بتوانیم آن‌ها را خارج کنیم و این دقیقا کاری است که انجام دادیم.
خبرنگار پرسید: شما در حالی می‌گویید که طالبان منظم و حرفه‌ای بوده است که وزیر کشور آن‌ها در فهرست افراد تحت تعقیب اف بی‌ای قرار دارد و ده میلیون دلار برای سر او جایزه تعیین کرده است.
کدام کار منظم؟
جن ساکی گفت: ما ناچار شدیم برای خارج کردن این افراد با برخی از اعضای طالبان کار کنیم تا به آن‌ها فشار وارد کنیم تا منظم کار کنند و ما بتوانیم نیرو‌های خود را از افغانستان خارج کنیم.
این چیزی است که ما در آن بیانیه گفتیم.
با این حال، سخنگوی کاخ سفید از توضیح درباره توافقات و همکاری‌های پنهانی آمریکا و گروه طالبان اجتناب کرد.
انتهای پیام/