خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلالی: اسکوچیچ در مدیریت تیم و هماهنگ کردن بازیکنان موفق بود/ نیمکت تیم ملی تاثیرگذاری عمیقی دارد

تسنیم | ورزشی | جمعه، 19 شهریور 1400 - 00:54
کارشناس فوتبال ایران گفت: دراگان اسکوچیچ در مدیریت تیم ملی و هماهنگ کردن بازیکنان عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته است.
بازي،تيم،بازيكنان،عراق،ملي،مديريت،تعويضي

مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در ارتباط با پیروزی 3 بر صفر تیم ملی برابر عراق گفت: این یک بازی کلیدی و مهم در گروه‌مان بود که توانستیم به خوبی عراق را شکست دهیم.
مقابل سوریه نمایش چندان خوبی نداشتیم و در مورد ترکیب تیم مسائل نگران‌کننده‌ای وجود داشت ولی برای بازی با عراق 4 تغییر مهم در نقاط حساس انجام شد.
در سمت راست صادق محرمی بازی کرد و در دفاع چپ از امید نورافکن استفاده شد که بسیار استاندارد و خوب بازی کرد.
در خط هافبک هم سعید عزت‌اللهی به میدان رفت و سردار آزمون در خط حمله به ترکیب اضافه شد.
وی خاطرنشان کرد: تمام بچه‌ها با انگیزه مثال‌زدنی بازی را شروع کردند و گلی که زدیم تمامی طرح‌ها و انگیزه‌های عراق را به هم زد.
به خوبی بازی را مدیریت کردیم و به بازی تسلط داشتیم.
در نیمه دوم بازیکنان تعویضی که به میدان آمدند نمایش بسیار خوبی داشتند.
این کارشناس فوتبال ادامه داد: چیزی که باعث می‌شود نسبت به همه تیم‌ها برتری داشته باشیم نیمکت بسیار خوب تیم ملی است که تاثیرگذاری عمیقی از خودش نشان می‌دهد و حریفان تحت تاثیر قرار می‌گیرند.
دیدید که با ورود بازیکنان تعویضی توانستیم نتیجه را بهتر کنیم.
جلالی در مورد عملکرد اسکوچیچ در تیم ملی و کسب 9 برد در 9 بازی گفت: از خیلی‌ها می‌شنوم که می‌گویند ما بازیکنان خوبی داریم؛ این حرف درست است ولی نمی‌توان نقش سرمربی را نادیده گرفت.
انگیزه‌ دادن به این تیم و مدیریت کردن این تیم بسیار مهم است و سرمربی تیم ملی در مدیریت بازیکنان و هماهنگ کردن این تیم بسیار موفق عمل کرده است.
انتهای پیام/