اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا یکسان و قاطع باشد / بیمارستان طارم سیتی، اسکن ندارد
استاندار زنجان درصد واکسیناسیون را در استان زنجان ۴۲ درصد اعلام کرد و گفت: بر اساس نقشه راه تهیه شده، اقدام به واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال در سطح استان میشود.

استاندار زنجان درصد واکسیناسیون را در استان زنجان ۴۲ درصد اعلام کرد و گفت: بر اساس نقشه راه تهیه شده، اقدام به واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال در سطح استان میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فتحالله حقیقی عصر امروز در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، بخشی از اقدامات انجام شده در استان را که تحسین سازمان بهداشت جهانی را در بر داشته تشریح کرد.
استاندار زنجان متوسط بیماران بستری شده در استان طی روزهای اخیر را حدود ۱۰۰ نفر اعلام و تصریح کرد: تعداد بیماران ترخیصی در این بازه زمانی از مراکز درمانی ۱۳۴ نفر بوده است که تفاوت قابل قبولی محسوب میشود.
وی به کاهش قابل توجه میزان بستری تجمیعی و همچنین آمار بیماران فوتی در پیک پنجم ویروس کرونا نسبت به پیک چهارم اشاره کرد و افزود: در حالی که آمار بیماران بستری در دوره قبل به ۹۰۰ نفر هم رسید در این دوره آمار میانگین ۶۱۳ نفر بوده است و این آمار در مورد فوتیها هم کاهش ۵ نفری داشته به طوری که در پیک چهارم فوتی ۱۱ نفر هم روزانه گزارش میشد در حالیکه در این دوره بالاترین آمار ۶ نفر گزارش شد.
وی با بیان اینکه استان زنجان چهار هفته دیرتر از استانهای دیگر وارد پیک پنجم و یک هفته زودتر از این پیک خارج میشود، افزود: این وضعیت و تفاوتها معنیدار است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
حقیقی درصد واکسیناسیون را در استان زنجان ۴۲ درصد اعلام کرد و گفت: بر اساس نقشه راه تهیه شده، اقدام به واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال در سطح استان میشود.
استاندار زنجان با بیان اینکه مدیران به ترتیب رتبه استانی و شهرستانی به وظایف خود در دوره شیوع ویروس کرونا عمل میکنند، ادامه داد: از زمان شیوع ویروس هتل استانداری با هدف قرنطینه بیماران در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته است.
وی بر اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا به صورت قاطع و یکسان تاکید کرد و گفت: سوال این جاست، وقتی یومالعباس زنجانیها طی دو سال گذشته برگزار نشده، ولی چرا برنامه عزاداری در استانهای دیگر برگزار شد.
حقیقی به بخشی از پروژههای نیازمند حمایت استان زنجان اشاره و تاکید کرد: بیمارستان خیرساز زنجان، مرکز درمانی که محل آن از دانشگاه پیام نور ابهر گرفته شده است و همچنین بیمارستان در دست احداث خدابنده برای تکمیل و تجهیز نیازمند حمایت وزارت بهداشت است.
زنجان در تامین آمبولانس کمکدار مشکل دارد
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان طی گزارشی از وضعیت جغرافیایی و جمعیتی استان گفت: بنای دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان توسط یک خیر در ۳۰ سال پیش گذاشته شده که تا این مقطع ۱۲ هزار نفر از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند.
پرویز قزلباش با تشریح اقدامات انجام شده که با همیاری مدیران استان زنجان طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا انجام شده است، برخی از این اقدامات به عنوان پایلوت در زنجان اجرا و سپس در دیگر مناطق کشور عملیاتی شده که نمونه آن شناسایی بیماران یا همان بیماریابی است.
وی برگزاری جشنواره عکس روان در زنجان با حمایت سازمان جهانی بهداشت را یادآور شد و افزود: زنجان اقدام به کارآزمایی واکسن کنژوکه هم در سه مرحله برای داوطلبان در سطح استان کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه با روند فعلی کار واکسیناسیون جامعه هدف 47 روز دیگر به پایان خواهد رسید، ادامه داد: استان آمادگی تزریق دز نخست واکسن طی دو هفته آینده را برای جامعه هدف دارد.
وی گزارشی از امکانات تهیه شده برای مراکز درمانی طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا ارائه و تاکید کرد: حضور خیران فعال در حوزه سلامت در زنجان بسیار مثمر بوده است که نمونه آن انتقال بخش دیالیز بیمارستان ولیعصر به انجمن حمایت از بیماران کلیوی و تبدیل این بخش به بخش icu بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بر لزوم ارتقای وضعیت بیمارستان طارم و کمبودهای این مرکز درمانی از جمله نبود دستگاه سی تی اسکن اشاره و تصریح کرد: اورژانس این بیمارستان هم نیاز به بازسازی دارد.
وی در ادامه به مشکلات موجود در مراکز درمانی دیگر شهرستانها از جمله خدابنده، ماهنشان، ابهر، خرمدره و سلطانیه اشاره و تاکید کرد: استان زنجان مشکل آمبولانس کمکدار و همچنین خودروهای کمکدار دارد، چرا که برخی از مناطق استان از جمله پری در همه فصول نیاز به این تجهیزات دارد.
انتهای پیام/73004/ق