خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار غریب‌آبادی درباره عواقب اقدام غیرسازنده آژانس بر مذاکرات برجام

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 18 شهریور 1400 - 20:41
نماینده ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین درباره تحولات مرتبط با آژانس بین المللی انرژی اتمی در توییتر خود مطالبی را مطرح کرد.
آژانس،اقدام،حكام،نيت،حسن

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، غریب آبادی نماینده ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با انتشار توئیتی در رابطه با تحولات مرتبط با آژانس و نشست هفته بعد شورای حکام نوشت: «سیاست زدایی، استقلال، بی طرفی و حرفه‌ای گری از اصول ضروری برای حفظ اعتبار آژانس و جلب اعتماد کشور‌های عضو به آن می‌باشند.
آژانس باید برای تقویت همکاری‌ها و تعاملات برنامه ریزی کند، نه اینکه به ایجاد بی اعتمادی با کشور‌های عضو مبادرت نماید.»
وی ادامه داد: « آژانس و نهاد‌های سیاستگذار آن نمی‌توانند خود را از سرنوشت تفاهم هسته‌ای جدا کنند.
هر اقدام غیر سازنده، مخل فرایند مذاکره خواهد بود.
البته، امیدوارم عقلانیت بر نشست هفته بعد شورای حکام، حاکم شود:
همکاری در برابر همکاری
حسن نیت در برابر حسن نیت
اقدام در برابر اقدام»
انتهای پیام/