خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرستان های صدرا بستری مناسب برای اشاعه فرهنگ دینی در جامعه است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 فروردین 1398 - 08:46
بیجار - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اهمیت فعالیت دبیرستان های صدرا گفت: دبیرستان های صدرا بستری مناسب برای اشاعه فرهنگ دینی در جامعه است.
ديني،اسلامي،تبليغات،صدرا،فرهنگي،قرآني،جامعه،عنوان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی در جلسه علوم و معارف اسلامی صدرا ولایت که در مجتمع فرهنگی نور بیجار و با حضور بازرسین دبیرستان‌های صدرا و حجت‌الاسلام علی محسن منتشلو رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان قروه برگزار شد، اظهار داشت: مدارس صدرا بسترساز خوبی در زمینه تعلیم و تربیت است و باید از این بستر در راستای توسعه فعالیت‌های دینی و قرآنی استفاده کرد.
وی با تأکید بر ضرورت نشر و گسترش علوم و معارف قرآنی در جامعه، عنوان داشت: گسترش این علوم نقش بسزایی در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب دارد.
حجت‌الاسلام کرمی تاکید کرد: باید از ظرفیت‌های این دبیرستان‌ها استفاده کرد و دانش آموزان را به سوی بهره بردن از این رشته سوق داد.
وی با اشاره به اینکه مدرس صدرا، تربیت دینی را محور برنامه‌های این مدارس عنوان کرد و ابراز داشت: تربیت دینی و اخلاقی دانش‌آموزان در کنار فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی و توجه به این مهم از محورهای برنامه‌های مدارس صدرا است.
توسعه فعالیت‌های دینی و قرآنی از اهداف مهم تبلیغات اسلامی است
حجت‌الاسلام کرمی همچنین در جلسه کار گروه تبلیغ که در مجتمع فرهنگی نور تبلیغات اسلامی بیجار برگزار شد اظهار داشت: تبلیغات اسلامی به‌عنوان نهادی فرهنگی، مذهبی و دینی وظیفه خطیری در راستای ترویج آموزه‌های دینی در جامعه بر عهده دارد.
وی به اهمیت توسعه و ترویج فعالیت‌های دینی و قرآنی در جامعه اشاره و عنوان کرد: انجام این مهم از اهداف مهم تبلیغات اسلامی است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان همچنین به اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین ترویج فرهنگ دینی در جامعه اشاره و عنوان کرد: گفتمان جوانان امروزی تغییر یافته است لذا ما باید با تقویت باورهای دینی به دنبال شیوه نوین برای تبلیغ در کنار تقویت تبلیغ سنتی باشیم.