خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناراحتی ناظم الشریعه از مدیران فدراسیون فوتبال

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 18 شهریور 1400 - 11:42
تیم ملی فوتسال کشورمان در حالی امروز ایران را به مقصد لیتوانی ترک کرد که هیچ کدام از مسئولان فدراسیون فوتبال در مراسم بدرقه تیم ملی شرکت نکردند.
ملي،فوتسال،فوتبال،تيم،كشورمان،فدراسيون

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی فوتسال کشورمان جهت شرکت در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۱ صبح امروز ایران را به مقصد لیتوانی ترک کرد.
این در حالی است که در بدرقه ملی پوشان هیچ کدام از مسئولان فدراسیون فوتبال حضور نداشتند و به بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی در غریبانه‌ترین وضعیت موجود به لیتوانی رفتند.
محمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان که از این حرکت مسئولان فدراسیون فوتبال به شدت ناراحت شده است دقایقی قبل از ترک هتل المپیک استوری منتشر کرد و در آن نوشت: "ما و بازیکنان خدا را داریم."
بیشتر بخوانید
تیم ملی فوتسال کشورمان در دوره قبل مسابقات جام جهانی که در سال ۲۰۱۶ در کلمبیا برگزار شد توانست بعد از آرژانتین و روسیه مقام سوم را به دست آورد.
حال این بی توجهی مسئولان فدراسیون فوتبال به فوتسالی‌ها نوعی بی احترامی به آن‌ها تلقی می‌شود.
انتهای پیام/