خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست هم اندیشی وزیر امور خارجه کشورمان با مدیران مسئول رسانه‌ها

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 17 شهریور 1400 - 21:52
امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان عصر امروز در نشستی با مسئولان رسانه ها به هم‌‎اندیشی پرداخت.
ديپلماسي،امور،خارجه،حوزه،تاكيد،سياست،خارجي،كشور،وزارت

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز میزبان جمع قابل توجهی از مدیران مسئول رسانه‌های کشور در وزارت امور خارجه بود.
وی در این دیدار صمیمانه، تعامل با رسانه‌ها را یکی از بند‌های میثاق نامه کابینه دکتر رئیسی، رئیس محترم جمهور عنوان کرد و گفت: دیپلماسی رسمی بدون توجه به دیپلماسی رسانه‌ای به میزان زیادی ناموفق خواهد بود.
امیرعبداللهیان با تاکید بر تخصص برخی از اصحاب قلم و تحلیل گران رسانه ای، نقد‌ها و راهکار‌های آنان را چراغ راه و کمک کننده به دستگاه دیپلماسی کشور توصیف و بر لزوم ارتباط مداوم با رسانه‌ها تاکید کرد.
وی همچنین با تاکید بر استفاده همزمان از تجربه پیشکسوتان حوزه دیپلماسی و نیرو‌های جوان، و استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در دوره جدید، سیاست‌های دولت سیزدهم را درخصوص برخی از موضوعات سیاست خارجی، با محوریت تحولات افغانستان، روابط با برخی از کشور‌های منطقه و گفت‌وگو‌های وین تشریح کرد.
وزیر امور خارجه دیپلماسی اقتصادی را بخش قابل توجهی از برنامه‌های وزارت امور خارجه در این دوره دانست و تصریح کرد: دولت سیزدهم ضمن توجه به مذاکره حکیمانه در قالب سیاست خارجی متوازن و هوشمند، دیپلماسی اقتصادی و پیگیری امور این حوزه برای تامین نیاز‌ها و منافع ملت ایران، فارغ از نتایج مذاکرات را به صورت جدی در دستور کار وزارت امور خارجه قرار داده است.
در این نشست برخی از مدیران مسئول رسانه‌های کشور نیز ضمن تبریک به امیرعبداللهیان و آرزوی موفقیت برای ایشان، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در حوزه سیاست خارجی را مطرح کرده، و بر لزوم تداوم ارتباط سازنده و هم افزایی رسانه‌ها با دستگاه دیپلماسی به منظور تحقق هرچه بیشتر منافع ملی تاکید کردند.
انتهای پیام/