خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش حسن یزدانی به انتقام از تیلور در جهانی نروژ

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 17 شهریور 1400 - 17:13
دارنده مدال های طلای جهان و المپیک ابراز امیدواری کرد این بار با دعای خیر مردم انتقام ۳ شکست مقابل دیوید تیلور را در مسابقات جهانی نروژ بگیرد.
كمپ،شكست،كشتي،مسئولان،تيلور،دعاي،يزداني،دارنده

دارنده مدال های طلای جهان و المپیک ابراز امیدواری کرد این بار با دعای خیر مردم انتقام ۳ شکست مقابل دیوید تیلور را در مسابقات جهانی نروژ بگیرد.
به گزارش ایسنا، حسن یزدانی در حاشیه افتتاح کمپ تیم های ملی کشتی، در جمع خبرنگاران، گفت: دکتر دبیر زحمت کشید و کمپ تیم های ملی کشتی که شامل پیست تارتان و دیگر امکانات لازم از جمله رستوران و استخر و ...هست را مهیا کرد.
فضای کمپ خیلی بهتر شده و بچه ها می توانند در فضایی بهتر اردوهای خود را پشت سر بگذارند.
دارنده مدال های طلای المپیک درباره لزوم افتتاح کمپ های دیگر در سایر استان ها، افزود: قطعا همینطور است و همیشه نمی شود در یک جا تمرین کرد چون در روحیه ورزشکاران تاثیر زیادی دارد.
انشاءالله در تمام استان ها کمپ های خوبی نه تنها برای کشتی بلکه برای همه رشته ها راه اندازی شود.
این موضوع هزینه زیادی دارد و مسئولان وزارت ورزش باید کمک کنند تا همه ورزشکاران بتوانند از امکانات لازم برخوردار شوند.
وی در پاسخ به اینکه چه حرفی با مسئولان دارد، گفت: مسئولان فدراسیون و مربیان همیشه صحبت های لازم را انجام می دهند.
حرف ما هم همان خواسته هایی است که آن ها مطرح می کنند.
یزدانی در پایان درباره امکان رویارویی با دیوید تیلور آمریکایی در رقابت های جهانی نروژ و اینکه آیا انتقام ۳ شکست قبلی مقابل او را می گیرد یا خیر، خاطرنشان کرد: تمام سعی ام را می کنم تا پیروز این مبارزه شوم و مقابل حریف شکست نخورم.
امیدوارم با دعای خیر ملت بتوانم بهترین عملکرد را داشته باشم و مردم را شاد کنم.
انتهای پیام