خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری ۱۲۷ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستانهای قم/۲۳ نفر فوت کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 شهریور 1400 - 16:24
قم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۷۳ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم، گفت: ۱۲۷ نفر از این افراد در بخش‌های درمانی بستری شدند.
قم،نفر،گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۱۷۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۱۲۷ نفر از این افراد در بخش درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۱۲۰ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شدند، افزود: در حال حاضر ۸۵۷ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۲۹۶ نفر از آنها وخیم است.
وی ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳ بیمار در اثر کرونا در قم فوت شدند.
قدیر تعداد تست‌های گرفته شده در ۲۴ ساعت گذشته را یک هزار و ۳۵۷ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۴۷۱ تست در استان مثبت بوده و ۴۹۸ هزار و ۱۶ دوز واکسن نیز به افراد تزریق شده است.