سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد با سرعت ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت زابل /طوفان ادامه دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 شهریور 1400 - 15:44
زاهدان- مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد با سرعت ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت شعاع دید افقی در زابل را به یک هزار و ۵۰۰ متر کاهش داد.
باد،وزش،گردوخاك،افقي،بلوچستان

محسن حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: همان‌طور که انتظار می‌رفت از صبح امروز بر شدت وزش باد در شمال استان سیستان و بلوچستان افزوده شد به طوری که صبح امروز بیشینه سرعت وزش باد در زابل به ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت رسید و میدان دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به کمتر از ۱۵۰۰ متر کاهش داد.
وی ادامه داد: گردوغبار ناشی از این باد رفته رفته به شهرستان زهک نیز نفوذ کرد و سبب شد تا شعاع دید افقی در این منطقه هم به یک هزار و ۵۰۰ متر کاهش یابد.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردوخاک همچنان تا روز پایان هفته در شمال استان ادامه دارد.
وی گفت: توصیه می‌شود بیماران قلبی و تنفسی، کودکان و سالمندان از ترددهای غیر ضروری در مناطق تحت تأثیر باد و گردوخاک اجتناب کنند.