سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز طرح واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان بشاگرد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 شهریور 1400 - 12:18
مدیر شبکه بهداشت و درمان بشاگرد گفت: طرح واکسیناسیون همه افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان بشاگرد از امروز آغاز شد.
بشاگرد،طرح،واكسن،بالاي،دريافت

ایسنا/هرمزگان مدیر شبکه بهداشت و درمان بشاگرد گفت: طرح واکسیناسیون همه افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان بشاگرد از امروز آغاز شد.
پیرداد نجفی صبح امروز (۱۷ شهریورماه) با اشاره به آغاز طرح صد درصدی واکسیناسیون در بشاگرد افزود: این طرح به مدت ۴ روز از روز گذشته ساعت ۱۶ بعد از ظهر در شهرستان بشاگرد با کمک بسیج و دستگاهای اجرایی آغاز شده و تا شنبه ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۸ هزار نفر در بشاگرد واکسن کرونا دریافت کرده اند، تصریح کرد: در بشاگرد ۱۹ هزار نفر واجد شرایط دریافت واکسن کرونا هستند.
نجفی با بیان اینکه با اجرای این طرح همه افراد بالای ۱۸ سال در بشاگرد واکسینه می‌شوند، اضافه کرد: افراد نیاز به نام نویسی ندارند افراد بالای ۱۸ سال با در دست داشتن کارت ملی یا شناسنامه برای دریافت واکسن به مراجع تجمیعی محل سکونت خود مراجعه کنند.
مدیر شبکه بهداشت بشاگرد اظهار کرد: همه امکانات سپاه بشاگرد برای کمک به کادر درمان بسیج شده است.
انتهای پیام