خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیمی از مدارس استان تهران نیاز به بازسازی و مقاوم‌سازی دارند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 23:26
ری- عضو فراکسیون بانوان نماینده مجلس گفت: نیمی از مدارس استان تهران نیاز به بازسازی و مقاوم‌سازی دارند.
مدارس،نوسازي،قرار،ري،فرسوده،بازسازي،بودجه

به گزارش خبرنگار مهر، فریده اولادقباد ظهر چهارشنبه در حاشیه نشست مشترک نمایندگان مجلس و مسئولان شهرستان ری که با حضور فاطمه ذوالقدر، مصطفی کواکبیان، محمدرضا بادامچی و ابوالفضل سروش، هدایت الله جمالی پور در فرمانداری ری برگزار شد طی سخنانی در جمع خبرنگاران حاضر در این نشست با اشاره به اینکه امنیت مالی و جانی با عدم ترمیم بافت‌های فرسوده به خطر می‌افتد اظهار داشت: بسیاری از مدارس شهرستان‌های استان از جمله شهرستان ری در بافت فرسوده قرار دارند و نیاز به نوسازی و مقاوم‌سازی دارند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مدارس استان تهران نیاز به بازسازی و مقاوم‌سازی دارد گفت: در بودجه امسال بازسازی، نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس در اولویت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در جلسه با مدیرکل نوسازی و تجهیزات استان تهران موضوع بافت‌های فرسوده مدارس مطرح شد لذا مدارسی که نیاز به تخریب، نوسازی و بازسازی داشت مشخص شده و مورد بررسی قرار گرفت و در این راستا با توجه به اینکه وزارت آموزش و پرورش همواره با کمبود بودجه روبه‌رو است و هر ساله حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد در بودجه امسال بازسازی، نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس در اولویت قرار گرفته است.
اولاد قبا گفت: از مدیرکل نوسازی مدارس خواسته شده بر اساس نیازها شهرهای دارای مدارس فرسوده اولویت‌بندی شود که در این زمینه شهرستان ری در اولویت نوسازی، مقاوم‌سازی و تجهیز مدارس قرار می‌گیرد.