خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حوادث رانندگی در کرمانشاه ۳ کشته به جا گذاشت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 شهریور 1400 - 18:41
کرمانشاه- رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: حوادث رانندگی در کرمانشاه ۳ کشته به جا گذاشت.
حادثه،راننده،جان،خودرو،دستگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حیدری اظهار کرد: در حادثه نخست یک دستگاه موتورسیکلت روبروی روستای قمام شهرستان سنقر و کلیایی به علت نامعلومی واژگون شد.
وی افزود: بر اثر این حادثه راننده ۵۶ ساله موتورسیکلت به علت شدت جراحات وارده در راه انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه ادامه داد: در حادثه دوم که محل وقوع آن کمربندی شرقی کرمانشاه نرسیده به روستای پشته کش بود یک دستگاه خودرو سمند از مسیر اصلی منحرف و سپس واژگون شد.
وی تصریح کرد: در این سانحه نیز راننده جوان خودرو سمند به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
وی گفت: حادثه رانندگی سوم نیز توسط دستگاه پژو پارس در محور حسن آباد - روانسر رخ داد که راننده این خودرو با عابری ۴۵ ساله برخورد کرد.
حیدری یادآوری کرد: عابر پیاده بر اثر این برخورد متأسفانه در همان صحنه تصادف جان خود را از دست داد