خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود دستگاه قضایی به ساخت و ساز غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌های مازندران

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 شهریور 1400 - 16:12
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: احکام قضایی برای مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز در حریم و بستر رودخانه مازندران قاطع و به موقع اجرا می‌شود.
رودخانه،حريم،ساخت،المال،بستر،بيت،ورود،اكبري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، حجت‌الاسلام و المسلمین اکبری در بازدید از رودخانه دراسله و ساخت و ساز در این روستای توریستی ظهر امروز با انتقاد شدید از عملکرد ضعیف بعضی از ادارات مرتبط در نظارت بر ساخت و ساز‌های غیر مجاز گفت: رفع تصرف از بستر رودخانه نیاز به پیگیری مستمر مسئولان ذیربط دارد زیرا بر اساس قانون، هرگونه تجاوز به حریم و بستر رودخانه جرم تلقی می‌شود.
وی با اشاره به تصرف غیرقانونی حریم رودخانه توسط برخی سودجویان تاکید کرد: مسئولان اجرائی و همکاران قضائی باید به صورت جدی در این خصوص ورود پیدا کنند و نگذارند بعضی از افراد سود جو با دور زدن قانون اقدام به تجاوزبه حریم بیت المال کنند و زیبایی طبیعی را از بین ببرند.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری کل مازندران، ساخت و ساز‌های غیر مجاز و ویلاسازی و همچنین ورود پساب فاضلاب ویلا‌ها به رودخانه را بسیار خطرناک دانست و گفت: تجربه وقوع بارندگی‌های شدید و جاری شدن سیلاب در سال‌های گذشته برای همه باید درس عبرت، و از ساخت و ساز‌های غیر مجازدر حریم و بستر رودخانه پیشگیری شود.
اکبری تاکید کرد: شرکت آب منطقه‌ای با همکاری دیگر ارگانهای مرتبط و همکاری شورای حفظ حقوق بیت المال این شهرستان‌ها در این خصوص ورود پیدا کنند تا زمینه استفاده عموم مردم از این مناطق گردشگری و تفرجگاه فراهم شود.
انتهای پیام/ش