خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت وسازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی بابلسر تخریب شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 شهریور 1400 - 15:12
بابلسر- فرمانده انتظامی استان مازندرن از تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز در ۱۰ هزار متر از زمین‌های کشاورزی به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرستان بابلسر خبر داد.
كشاورزي،انتظامي،سازهاي،قضائي،ساخت،بابلسر

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مرتضی میرزایی با اشاره به تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در بابلسر افزود: مأموران با انجام بررسی‌های همه جانبه و اقدامات اطلاعاتی، متهمان را که با تفکیک غیر قانونی زمین‌های مورد نظر، اقدام به دیوار کشی و ساخت و سازهای غیر مجاز در آن کرده بودند، شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: پس از هماهنگی‌های قضائی با همکاری مأموران انتظامی و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر دیوار کشی‌ها و بناهای ایجاد شده در این زمین‌ها تخریب شد.
این مقام انتظامی از رهاسازی ۱۰ هزار متر از اراضی کشاورزی در این عملیات خبر داد و اظهار داشت: کارشناسان ارزش زمین‌های رهاسازی شده در این عملیات را بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال عنوان کردند.
سردار میرزایی، اظهار کرد: در این خصوص پرونده قضائی تشکیل و افراد فرصت طلب نیز دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی استان مازندران، تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی را تجاوز به حقوق همه مردم برشمرد و خاطرنشان کرد: هرگونه تصرف و ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی در بخش کشاورزی و اقتصاد جامعه خواهد شد.