سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم طرح غربالگری زندانیان در استان گلستان/161 مددجو از زندان آزاد شدند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 شهریور 1400 - 11:53
گروه استان‌ها - رئیس کل دادگستری گلستان از ادامه طرح غربالگری در زندان‌های استان و آزادی 161 مددجو از زندان گنبدکاووس خبر داد.
بررسي،زندان،گنبدكاووس،زندانيان،رئيس،آسيابي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از دادگستری استان گلستان، حیدر آسیابی در این باره اظهار داشت: طرح پایش و غربالگری زندانیان با دستور رئیس قوه قضاییه اجرا می‌شود و در قالب این طرح، روسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و قضات با حضور در زندان‌های گرگان و گنبدکاووس با همه زندانیان دیدار و پرونده‌های آنان را بررسی می‌کنند.
وی ادامه داد: پس از بررسی پرونده‌ها در صورتی که زندانیان مشمول عفو، تخفیف مجازات، آزادی مشروط، تعلیق اجرا و سایر تسهیلات قانونی مثل اعطای مرخصی و اشتغال باشند، حسب مورد، دستورات قضایی مربوط صادر می‌شود.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: در بررسی پرونده‌های محکومان زندان گنبدکاووس، 11 مددجوی زن و 150 زندانی مرد، آزاد شدند.
آسیابی در معیت رئیس سازمان زندان‌های کشور از زندان گنبدکاووس بازدید و در گفت‌وگو با مددجویان این زندان، مشکلات و درخواست‌های آنان را بررسی و دستور رسیدگی صادر کرد؛ در این بازدید امکانات رفاهی و بهداشتی زندان هم بررسی شد.
انتهای پیام/581/ ع