خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسیناسیون کرونا در استان کردستان از سر گرفته شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 شهریور 1400 - 16:53
گروه استان‌ها - معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان از سرگیری واکسیناسیون کرونا از امروز در استان خبر داد.
كرونا،واكسن،واكسيناسيون،كردستان،استان،تزريق

ابراهیم قادری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از سرگیری واکسیناسیون کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: واکسیناسیون کرونا که در روز‌های 13 و 14شهریورماه به‌دلیل کمبود واکسن در کردستان متوقف شده بود، از امروز دوشنبه 15شهریورماه از سرگرفته شد.
وی با اشاره به اینکه روزانه بیش از 12هزار دُز واکسن در استان کردستان تزریق می‌شود، افزود: تاکنون بیش از 152 هزار دُز واکسن کرونا در شهرستان سنندج تزریق شده و این روند ادامه دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان با بیان اینکه واکسیناسیون مادران باردار در استان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا در حال اجراست، تصریح کرد: تزریق این واکسن برای مادرانی که مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای هستند، الزامی است.
وی انجام واکسیناسیون و همراهی مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی را راه مقابله با ویروس کرونا خواند و گفت: اگرچه واکسن از ابتلا به بیماری جلوگیری نمی‌کند اما آمار مرگ و میر را کاهش می‌دهد.
قادری از تداوم روند صعودی فوتی‌های کرونا در استان خبر داد و تأکید کرد: از مردم فهیم کردستان عاجزانه خواهش کرده که از ترددهای غیرضروری و حضور در مراسمات و تجمعات خودداری کنند.
انتهای پیام/481/ش