خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش دانشجو بورسیه در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه علوم قضایی

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 15 شهریور 1400 - 10:53
معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشجو بورسیه می پذیرد.
مقطع،كارشناسي،قضايي،علوم

معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشجو بورسیه می پذیرد.
به گزارش ایسنا، این اطلاعیه به شرح زیر است:
"بدینوسیله به اطلاع می‌رساند، با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، دانشجویان و دانش آموختگان مقطع کارشناسی علوم قضایی که تعهد خدمت به قوه قضائیه دارند می توانند در صورت داشتن شرایط عمومی، رشته های بورسیه این دانشگاه را نیز انتخاب نمایند."
انتهای پیام