خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخزن سد دز مشکلی ندارد/دبی ورودی به سد دز کاهش چشم‌گیر دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 17:44
اندیمشک - مدیر عامل سد دز اندیمشک با بیان اینکه دبی ورودی به سد دز کاهش چشم‌گیر دارد، گفت: مخزن سد دز مشکلی ندارد.
سد،دز،انديمشك،مخزن،دبي

سعید رئوفی نسب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش چشم‌گیر آورد به مخزن سد دز عنوان کرد: سد دز اندیمشک با همکاری سازمان آب‌وبرق خوزستان آماده مهار دبی بالای احتمالی به مخزن سد دز است.
وی با بیان اینکه دبی ورودی به سد دز با کاهشی چشم‌گیر نسبت به روزهای گذشته به یک‌هزار و ۲۰۰ متر مکعب در ثانیه رسید، افزود: دبی خروجی آب از سد کرخه یک هزار متر مکعب در ثانیه است.
مدیر عامل سد دز اندیمشک شایعات در ارتباط با مخزن سد دز را تکذیب و گفت: مخزن سد دز مشکلی ندارد و از آمادگی لازم برای ذخیره آب به میزان ۳۰۰ میلیون متر مکعب برخوردار است.
وی با بیان اینکه برای دقایقی با هدف تست فنی دریچه‌های سرریز سد دز اندیمشک بسته و مجدد باز شد، گفت: سد دز اندیمشک پایدار بوده و شهروندان به شایعات توجه نکنند.
رئوفی نسب افزود: شهروندان اخبار را از منابع موثق و خبرگزاری‌های رسمی پیگیری کنند.